LEDIGA TJÄNSTER

Vill du vara en del av vårt restaurang & hotellteam, möta unika gäster, jobba i en oslagbar miljö och förbättra ditt CV med en omtalad arbetsplats? Nu söker vi nya kollegor inför sommaren 2024 till Societetshuset.

Kock

Nu söker vi dig som är passionerad, driven och älskar att ge gäster upplevelser utöver det vanliga. Du gillar att jobba i team samt självständigt och hjälper till i köksteamet där det behövs. Du kan jobba flexibelt både kvällar, mornar samt helger. Du brinner för att leverera matupplevelser och service som våra gäster sent kommer glömma. Vi söker kockar som är innovativa, serviceminded och sätter gästers önskemål först. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i kök med professionell matlagning. Att jobba noggrant och leverera kvalitét är viktigt för dig.

VAKTMÄSTERI

Vi söker en glad, social och flitig vaktmästare som är ansvarstagande och gillar att jobba i högt tempo. Du kan jobba flexibelt både mornar, kvällar samt helger. Du kommer att jobba i ett härligt team med andra men också ha självständiga sysslor. Dina arbetsuppgifter kan vara poolskötsel, hämta/lämna bagage och gäster med golfbil, ta emot leveranser med mera. Tjänsten är säsongsbetonad med start i maj. Timlön.

Diskare

Vi söker dig som tycker om att jobba i högt tempo, är stresstålig, och noggrann. Som diskare är du en viktig del i restaurangens dagliga process.  Tjänsten är säsongsbetonad med start i juni (eventuellt helger i maj). Timlön.

Vi tillsätter tjänsterna löpande så är du intresserad skicka din ansökan till info@kungsplan.se