MÖTEN & KONFERENS

Konferens på Marstrandsön omgiven av havet skapar oändliga möjligheter för kreativitet och utveckling. Kom bort från storstadsbruset och landa på Marstrandsön i en hänförande miljö. 

Våra konferens- & mötesrum har alla sin egen personliga stil och är utrustade med teknisk utrustning såsom TV-skärm med HDMI-kabel och Wi-Fi. Vi tar emot stora som små grupper. I lokalen serverar vi för- & eftermiddagskaffe samt att vi dukar fram anteckningsblock, pennor, fruktfat och vatten. Konferenser och möten som bokas via oss hålls uppe på Societetshuset som ligger i nära anslutning till Marstrands Kurhotell. Vi lägger stor vikt på service och en helhetsupplevelse, därför hjälper vi till att skräddarsy era önskemål i den mån vi kan för att när ni lämnar ska känna er nöjda och glada över er vistelse hos oss. Önskar ni förslag och bokning av aktiviteter i samband med er vistelse hjälper vi gärna till med detta också. 
Längre ner på sidan kan ni läsa mer om vilka mötesrum och lokaler vi kan erbjuda. Under lågsäsong januari-mars har ni som företag möjlighet att hyra hela Marstrands Kurhotell och ha det exklusivt för er själva.

Våra konferens & mötesrum

OSCAR DEN II

Personer
0

I vårt mötesrum Oscar den II sitter ni bekvämt i Chesterfield stolar med gott om plats vid bordet. Njut av havsutsikten uppe på Societetshusets norra del med en egen utgång till Verandan.

DROTTNING SOFIA

Personer
0

I den södra delen av Societetshuset finner ni vårt mötesrum Drottning Sofia. Rymligt och charmigt mötesrum med gott om plats runt bordet. Här kan ni kliva rakt ut på Verandan och beskåda en fantastisk utsikt över havet.

BLÅ SALONGEN

Personer
0

Blå Salongen är väldigt praktisk och flexibel när det gäller möblering av bord, ni kan till exempel sitta i skolsittning, långbord, styrelsesittning, öar etc. Vi tillgodoser era önskemål.

STORA SALEN

Personer
0

För stora sällskap kan den vackra kristallsalen hyras för konferens. Med scen, högtalarsystem och massor av plats erbjuds ni en alldeles unik plats för möte och utveckling. Vi erbjuder runda och rektangulära bord som kan formas i vilken sittning ni önskar.

Kontakta oss

Önskar ni komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan eller mejla direkt till konferens@kurhotellet.com