Bröllop & fest

En dag fylld av kärlek väntas på västkustens vackraste pärla, Societetshuset på Marstrand. Med havet ett stenkast från byggnaden är det inte svårt att tappa tid och rum för en stund. En perfekt plats för att dela och visa upp sin kärlek med nära och kära. 

I Societetshusets magnifika sal, med sina imponerande takhöjder och praktfulla kristallkronor, dukar vi upp för just er fest. Med vita linnedukar, vackra blomsterarrangemang, levande ljus och en historiskt vacker lokal finns alla  förutsättningar för att er dag ska bli perfekt! 

 I våra loger gör sig brudparet i ordning tillsammans med sitt brudfölje. Gör en oslagbar entre som nygifta uppe på balustraden med gästerna som hurrar nedanför eller varför inte ta brudskålen ute på Kungsplan. Slå er ner till bords och avnjut en läcker bröllopsmeny med full service. 

 Följt av sång och dans in på småtimmarna beger ni er sedan ner till Marstrands Kurhotell och sover en skön sömn i våra härliga sängar. På morgonen avnjuter ni sedan en frukost med utsikt över hamninloppet redo att starta erat nya liv tillsammans. 

Kontakta oss

Önskar ni komma i kontakt med oss? Mejla direkt till bokning@societetshuset.se